Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Οταν η αυτοδικία είναι η καλύτερη λύση......Ηρωας ο πατέρας που γάζωσε τους παιδεραστές που κακοποίησαν σεξουαλικά το τρίχρονο κοριτσάκι του.


Ένας φυγάς, ο Drasius Kedys, έχει γίνει Εθνικός Ήρωας στην Λιθουανία (και όχι μόνο), επειδή πήρε το Νόμο στα χέρια του, διαπιστώνοντας την απραξία του κράτους.
Δύο παιδεραστές, ένας ανώτατος δικαστής και ένας πολιτικός (μεταξύ άλλων), κακοποίησαν σεξουαλικά την τρίχρονη κόρη του, Deimantela. Μετά από λίγο καιρό, το παιδί μίλησε στον 37χρονο πατέρα του, o οποίος βιντεοσκόπησε τις συνομιλίες τους και έστειλε το υλικό στην Εισαγγελία, την Αστυνομία και σε δεκάδες δημοσιογράφους και πολιτικούς, παράλληλα με την κατάθεση μηνύσεων. Μετά από εναν ολοκληρο χρόνο, του ανακοινώθηκε ότι η υπόθεση έκλεισε, καθώς δεν βρέθηκαν αρκετές αποδείξεις, για να οδηγηθουν στο δικαστήριο οι "πολίτες υπεράνω υποψίας".

Η αστυνομία είχε αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο δικαιοσύνης για την κόρη του.

Ο D. Kedys, αφού διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τιμωρηθούν οι ένοχοι, τους παρακολούθησε για μέρες και στην κατάλληλη ευκαιρία στην κυριολεξία τους "γάζωσε" με σφαίρες.

Καταζητούμενος πλέον και κυνηγημένος, έχει γίνει ήρωας στο Youtube και στο Facebook, με εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές από όλο τον κόσμο να του προσφέρουν την υποστήριξή τους: «Είσαι ένας ήρωας για όλους μας» γράφουν στο facebook «Αυτό που έκανες δεν ήταν παρά δικαιοσύνη». Ήδη μπλουζάκια με την φωτογραφία του έχουν κάνει την εμφανισή τους, με συνθήματα όπως "Drasius-Εκδικητής"!

Στην Λιθουανία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει ξεκινήσει ένα μαζικότατο κίνημα στήριξης του καταζητούμενου πατέρα, καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι τα κυκλώματα παιδοφίλων ανά τον κόσμο, δρουν υπό την κάλυψη «υψηλά ιστάμενων» προσώπων. Δεν είναι άλλωστε λίγες και οι φήμες σχετικά με δράσεις κυκλωμάτων παιδεραστών, που ποτέ δεν ήλθαν στο φως της δημοσιότητας. Τρεις από τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα που αποκαλύπτεται μετά την αυτοδικία του οργισμένου πατέρα, πιστεύεται ότι πρόλαβαν και διέφυγαν στο Ισραήλ.

Η κοινή γνώμη έχει ταχθεί στο πλευρό του Drasius, ο οποίος αντιμετωπίζεται σαν ήρωας και έχουν αρχίσει ήδη συγκεντρώσεις αιτουμένων απονομή χάριτος από τον πρόεδρο της χώρας.

από το News24

ΣΧΟΛΙΟ
Μερικές φορές, όσο κι αν κάθε λογικός άνθρωπος είναι κατά της αυτοδικίας, φαντάζει η μόνη δίκαιη λύση. Είναι βαρύ να το λέω σαν Χριστιανός που απεχθάνεται την εκδίκηση, όμως όταν έρθω στην θέση αυτού του πατέρα το μυαλό θολώνει.........

Ναί, να συλληφθεί και να δικαστεί, αλλά με όλα τα ελαφρυντικά.
Η αφαίρεση ζωής είναι το χειρότερο έγκλημα όμως και η σεξουαλική κακοποίηση ενός τρίχρονου μωρού (γιατί περί μωρού πρόκειται) είναι, κατά την γνώμη μου, στην χειρότερη βαθμίδα εγκλημάτων. Οι διεστραμμένοι αυτοί κακοποιοί πρέπει να τιμωρούνται με την ανώτατη ποινή και χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Και η χειρότερη τιμωρία γι αυτούς τώρα αρχίζει.........

2 σχόλια:

  1. Όχι μόνο το κείμενο είναι πιστή αντιγραφή άρθρου του Μετώπου Γυναικών - http://whitewomenfront.blogspot.com/2009/11/blog-post.html - αλλά έχετε επέμβει χονδροειδώς στο σχετικό banner του ΜΓ - http://3.bp.blogspot.com/_eHV47jg5A6Y/SScniqkfxWI/AAAAAAAADT0/TeNl1O4Xje4/S240/%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%A9%CE%A0%CE%9F+%CE%93%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%99%CE%9A%CE%A9%CE%9D+2.JPG

    Εάν δεν θέλετε να δημοσιοποιείτε την αρχική σας πηγή, τουλάχιστον μην αλλοιώνετε ακαλαίσθητα την εργασία των συναγωνιστριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΝ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ.ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΘΡΟ, ΠΑΩ ΠΑΣΟ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ "ΚΑΠΟΥ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (ΚΑΤ' ΕΜΕ) ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΩΣ (ΚΑΤ' ΕΣΕ) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ' ΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η' ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ "ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ" ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΒΑΖΑΜΕ COPYRIGHT ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΑΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΤΟ "ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ" ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή