Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2009

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 - ΑΡ.Φ. 414 (1212)

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ


ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΕ ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΙΛΗΣΕ -ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ, ΓΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ" ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ". ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ... ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΟΤΙ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ. ΚΟΜΕΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!

ΤΙ ΕΙΝ' ΤΟΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΙΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΤΗΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ. Η ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ UMD ΣΤΗΝ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΜΙΛΗΤΗ. ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

ΣΤΗΝ "ΑΥΓΗ" ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. "ΑΠΛΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ" ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΡΣΥΡΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ!!! ΚΑΚΩΣ ΚΙΟΛΑΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 194Ο ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ Η "ΑΥΓΗ" ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ!

ΣΙΓΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ": ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ "ΚΕΡΑΥΝΟΥ" ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ. ΟΥΤΕ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ

ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ... ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ stoxos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου