Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

κανοντας πραξη τις πραξεις αγαπης

κανοντας πραξη τις πραξεις αγαπης

Στον Ιερό Ναό Αγίου Μόδεστου στα Αλώνια Σαμοθράκης η περισυλλογή ρούχων και παπουτσιών συνεχίζεται από τον πατέρα Αθανάσιο Σουλτάτο και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς, μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, η μεγάλη γιορτή της Αγάπης απανταχού στον Χριστιανικό κόσμο. Μάλιστα ο δραστήριος Ιερέας άρχισε να μαζεύει και τρόφιμα προκειμένου να τα διαθέσει σε άπορες οικογένειες του νησιού. Με τα παιδιά του Κατηχητικού χώρισε διάφορα ρούχα και τα έκανε πακέτα προκειμένου να τα διαθέσει σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται. Έτσι τα παιδιά μέσω της "εργασίας" αυτής μάθανε και την αξία της προσφοράς στον συνάνθρωπο που υποφέρει... Το τηλέφωνο επικοινωνίας του νεαρού εφημέριου είναι το: 6973475847 (πατήρ Αθανάσιος Σουλτάτος) και η διεύθυνση: Ιερός Ναός Αγίου Μόδεστου, Αλώνια Σαμοθράκης, Τ.Κ. 68002.
Χριστούγεννα έρχονται και κάποιοι συνάνθρωποί μας περνάνε την "μεγάλη εβδομάδα των Παθών". Ας τους βοηθήσουμε όπως μπορούμε...

ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ

Φωτό: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΚΕΤΑΡΕΙ ΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

Τρίτη, 01 Δεκεμβρίου 2009

Στην Σαμοθράκη πλέον, δεν υπάρχει μόνο η Αγροτική και η Εθνική Τράπεζα. Λειτουργεί ακόμη μία Τράπεζα, και μάλιστα μέσα σε μια εκκλησία. Είναι η Τράπεζα Ένδυσης και Υπόδησης που έφτιαξε ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Μόδεστου στα Αλώνια Σαμοθράκης πατήρ Αθανάσιος Σουλτάτος. Όπως λέει και η ανακοίνωση που μοιράστηκε σε όλο το νησί της Σαμοθράκης, η Εκκλησία μαζεύει ρουχισμό και υποδήματα (σε καλή κατάσταση) προκειμένου να τα δώσει σε άπορους συνανθρώπους μας. Μπράβο στον δραστήριο νεαρό ιερέα και ευχόμαστε το παράδειγμά του, να το ακολουθήσουν κι άλλοι, προκειμένου να φέρουν τον λαό πάλι κοντά στην Εκκλησία.


ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ
Υ.Α - Καμαριώτισσα

http://tomadakis.blogspot.com/2009/12/blog-post_2899.html

Σ.Σ. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου