Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 - ΑΡ.Φ. 452 (1250)

ΣΤΑΜΑΤΑΝ ΜΕ ΒΛΗΜΑΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ
ΒΥΘΙΣΤΕ ΤΟ ΤΣΕΣΜΕ... ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΡΒΥΛΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ... ΜΕ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΙΛΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ "ΤΖΕΤ ΣΚΙ" ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΔΙΑΣ"
ΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ... ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΣΑΔΙΚ... ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΜΑΖΩΞΗΣ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ.
ΟΡΓΑΝΑ ΞΕΝΩΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΚΙΟΛΙΑ... ΠΩΣ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ "ΣΕΧΤΑ" ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.ΟΣ. ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ. ΑΔΕΙΑΣΕ Η ΛΑΡΙΣΣΑ. ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.
ΣΕ ΡΟΛΟ ΣΑΛΩΜΗΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΕΠΙ ΠΙΝΑΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΩΝ... ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ; ΒΑΘΥ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ. Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ... ΑΙΤΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου