Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου 2009

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ¨ΣΤΟΧΟ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
...
ΤΡΙΧΟΤΟΜΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ. ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ - ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗ ΧΟΥΡΙΕΤ - ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ. ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ IRA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΗΘΕΛΑΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ - ΥΠΕΞ: ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ. Ο ΡΕΠΑΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΤΑΝΤΖΗ - ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΔΕΙΝΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΗΓΕΜΩΝ ΣΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ - ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΡΟΔΟΠΗΣ - "ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΙΩΝΕ ΤΡΙΧΕΣ". ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΟΠ - ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ: "ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ" - "ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" - "ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ" - "ΒΓΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ" - "ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ..." - "ΗΛΙΑΣ Ο ΣΑΤΥΡΟΣ" - "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ"... "ΤΟ ΚΥΜΑ Τ' ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟ" - "ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΑ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ!" - "ΕΛΛΑΣ - ΘΡΑΚΗ - ΕΒΡΟΣ" ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου