Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2009

Στα blogs η Πατρίδα θριαμβεύει!

11.02.09

Έλληνες εκφραστείτε, το μέλλον μας ανήκει!

Σε συνθήκες ελευθερίας, μακριά από την αριστεριστική και παρασιτική καμαρίλα των μέσων μαζικής επικοινωνίας, που έχει κάτσει στο σβέρκο του Έθνους προσπαθώντας να το πνίξει και να επιβάλλει τις παρδαλές θεωρίες της, η Πατρίδα θριαμβεύει. Ο λόγος για τον πατριωτικό λόγο στο διαδίκτυο, που έχει πάρει τη μορφή πλημμυρίδας, προκαλώντας έκδηλη αμηχανία στους κήρυκες του εθνομηδενισμού, της αθεΐας, της ελευθεριότητας και του κοσμοπολιτισμού.

Μακριά λοιπόν από τη μέγγενη της δια των μέσων διαπόμπευσης, μακριά από τον ασφυκτικό έλεγχο συνειδήσεων που η παρακμιακή και διεφθαρμένη αριστερά εφαρμόζει εδώ και δύο δεκαετίες στη χώρα μας, μακριά από την περιθωριοποίηση που το «σύστημα» επιβάλει σε όσους διαφοροποιούνται και αρθρώνουν πατριωτικό λόγο, οι έχοντες εθνικές ανησυχίες θριαμβεύουν, κατατροπώνοντας κατά κράτος τους θιασώτες της πολιτικής ορθότητας, του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης. Τι μεγαλείο!

Στο διαδίκτυο, χώρο ελεύθερης έκφρασης, όπου η επιβολή ελέγχου είναι από πολύ δύσκολη για τεχνικούς και όχι μόνο λόγους, η ανελεύθερη και σταλινική αριστερά και οι διάφορες παραφυάδες της, έχοντας ηττηθεί κατά κράτος, παρακολουθεί αμήχανη ένα κύμα ριζοσπαστικής πατριωτικής ρητορικής, να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, υπενθυμίζοντας σε όλους πόσο σαγηνευτικός είναι ο ελληνικός Πολιτισμός και η οικεία γραμματεία, αλλά και πόσο σαγηνευτικά είναι τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Ήδη, ο «προοδευτικός» χώρος, ανήμπορος να αντιδράσει στην γοητεία που ασκούν ο δεξιάς προέλευσης ριζοσπαστισμός και ο καθ’ όλα ελληνικός και πηγαίος εθνικός μας ανορθολογισμός, αρθρώνει λόγο κατασταλτικό, λόγο ανελεύθερο και διχαστικό (παλιά μου τέχνη κόσκινο), ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς τον «περιορισμό» της πατριωτικής ρητορείας στο διαδίκτυο. Χαρακτηριστικό είναι ένα περσινό (24 Ιουλίου 2008) άρθρο του ιστορικού και ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασίλη Κρεμμυδά στην εφημερίδα «Τα Νέα», που εξέπεμπε την ανησυχία και το θυμό ορισμένων «προοδευτικών» να περιορίσουν την πατριωτική και εθνικιστική αντεπίθεση και εξέφραζε τον αποτροπιασμό του για την κατάληψη του διαδικτύου από «ακροδεξιές» απόψεις, ζητώντας παράλληλα τη θέσπιση «λογοκρισίας» για τον περιορισμό του φαινομένου.

Στο άρθρο αυτό, διαβάσαμε το εξής, μετά την παράθεση διαφόρων «εθνικιστικών» ρήσεων από διάφορα blogs: «Και βέβαια, το συνολικό ερώτημα είναι αν είναι δυνατό να θεσπιστούν κανόνες λειτουργίας των πολλαπλών και περίπλοκων χρήσεων αυτού του, κατά κάποιον τρόπο, κρυφού μέσου προπαγάνδισης». Ποιοι μιλάνε για προπαγάνδα… Πόσο έχουν χάσει οι λέξεις το νόημά τους! Τόσο καλά, τόσο δημοκρατικά, τόσο ελεύθερα… Από έναν πολύ «προοδευτικό» και δη πανεπιστημιακό, που φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα με τον πατριωτικό πολιτικό λόγο.

Λοιπόν, έχουμε νέα για την εγχώρια σταλινική αριστερά, που θέλει να στήσει διαδικτυακά γκουλάγκ: η ανελευθερία που ευαγγελίζονται, δεν θα περάσει. Λυπόμαστε για τους πονοκεφάλους που δημιουργούμε στις διάφορες ερυθρές ύαινες και στους αστούς κολαούζους της Νέας Τάξης και του διεθνιστικού καπιταλισμού. Όμως, ήρθαμε για να μείνουμε, για να παλέψουμε για τις αρχές και τις αξίες μας, για να δώσουμε τη μάχη μας, για να νικήσουμε. Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε πίσω, όσον αφορά στο διαδίκτυο ή οπουδήποτε αλλού. Η οπισθοχώρηση αρμόζει μόνο στις μειοψηφίες και στα ρετάλια του εθνομηδενισμού και του νεοφιλελευθερισμού. Εμείς, θα υπερασπιστούμε τα μετερίζια μας. Ζήτω το Έθνος!

ΠΗΓΗ : http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=1223&Itemid=2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου