Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ¨ΣΤΟΧΟ" ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
...
ΤΡΙΧΟΤΟΜΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ. ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ - ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΜΝΗΜΕΙΟ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΤΣΩΝΗ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗ ΧΟΥΡΙΕΤ - ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΚΟΠΑΚΗΣ. ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΑΠΟ ΤΙΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ IRA ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΗΘΕΛΑΝ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ - ΥΠΕΞ: ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ - ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ - ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ. Ο ΡΕΠΑΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΤΑΝΤΖΗ - ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ. ΔΕΙΝΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΗΓΕΜΩΝ ΣΤΟΝ 25ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ - ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕ ΡΟΔΟΠΗΣ - "ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΙΣΙΩΝΕ ΤΡΙΧΕΣ". ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΟΠ - ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ. ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ: "ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ" - "ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" - "ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ" - "ΒΓΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ" - "ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ..." - "ΗΛΙΑΣ Ο ΣΑΤΥΡΟΣ" - "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ"... "ΤΟ ΚΥΜΑ Τ' ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟ" - "ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΑ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ!" - "ΕΛΛΑΣ - ΘΡΑΚΗ - ΕΒΡΟΣ" ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"

ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ)

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

«Χριστιανέ, μένε πιστός, σταθερός, ακλόνητος στην πίστη σου, στις αρχές και πεποιθήσεις σου, τις θρησκευτικές, τις εθνικές, τις οικογενειακές καλές και ιερές άγιες παραδόσεις σου. Μένε σταθερός και πιστός και μη κλονίζεσαι από επιτήδειους, μη εξαπατάσαι από λαοπλάνους… Μένε πιστός και σταθερός σ’ όσα από την αγία σου Εκκλησία παρέλαβες και από την θεοδίδακτο Πίστη σου διδάχθηκες». («Κυριακοδρόμιον» – τόμος 4ος – σελ. 17-18, εκδόσεις «Σωτήρ»).
Αυτά τα ολίγα από ένα σημείωμα από ένα ημερολόγιο τοίχου από μία θρησκευτική οργάνωση («Σωτήρας»), η οποία, σύμφωνα με την γνώμη κάποιων που πιστεύουν και προσκυνούν στα είδωλα, είναι φανατική, ανθελληνική κτλ. κτλ. Άλλη μία ηχηρή απάντηση σε όλους τους αρχαιολάτρες και αρχαιοβλάκες από κάποιους που αγωνίζονται για την ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
ΜΑΧΟΥ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.


Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ - Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ

Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.
Η ΘΥΣΙΑ ΧΑΡΙΝ ΥΠΕΡΤΑΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Κ.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΜΜΕΝΗ.

ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ...

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ - ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ - ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΕΒΡΟΥ


ΦΥΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ.
ΙΣΤΑΜΕΘΑ ΑΓΡΥΠΝΟΙ. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

ΔΙΑΒΑΣΤΕ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ
...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΤΗΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" - -ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΞΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ... -ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ!ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΟΝΟ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ". ΓΚΙΟΥΜΟΥΛΤΖΙΝΑ" Η ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ZIRAAT BANK -ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" - -ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ. ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ -ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΜΕ ΕΥΝΟΪΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ!ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΕ... ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΤΙΜΗΝΕΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ "ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ" ΚΑΙ "ΤΣΕΤΣΕΝΟΥ" -ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΑ LEOPARDΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΡΑΨΑ -ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Η ΝΤΟΡΑ. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ -ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΕ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ"! ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΑΚΗΣ -Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗ... ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ!Ο ΟΜΠΑΜΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ" -ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΕΤΣΕΒΙΤ, Ο ΛΙΑΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ
...
ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ: "ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΝ" - "ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ" - "ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ" - "ΒΓΕΣ ΑΠ' ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ" - "ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ..." - "ΗΛΙΑΣ Ο ΣΑΤΥΡΟΣ" - "ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ"... "ΤΟ ΚΥΜΑ Τ' ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟ" - "ΚΑΛΩΣ ΤΟΝΑ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ!" - "ΕΛΛΑΣ - ΘΡΑΚΗ - ΕΒΡΟΣ" ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
...
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. (ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ).

ΕΝΑ BLOG ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ.
ΤΗΝ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ ΚΤΛ.

http://blackblogofcommunism.blogspot.com/

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

Αν θέλουμε του Έθνους την προκοπή και της Πατρίδος την δόξα, θα πρέπει η Ελληνική οικογένεια να ξαναβρεί το δρόμο της και την αποστολή της. Να επανέλθει στις Ελληνορθόδοξες ρίζες της. Να δεθεί με τις παραδόσεις της. Να στερεωθεί προπάντων στην ακατάλυτη Χριστιανική πίστη, αποβάλλοντας και απορρίπτοντας καθετί ξένο και απαράδεκτο στοιχείο της ταυτότητάς της.

Η Ελληνική οικογένεια να κρατήσει πρέπει ψηλά την Σημαία των αιώνιων ιδανικών της φυλής. Να μείνει πιστή στην φωνή των προγόνων. Να μη παραδώσει «τα άγια τοις κυσί» (Σ.Σ. «τα άγια στους κύνες = σκυλιά»). Να παραμείνει φωτοδότρα της οικουμένης. Πρότυπο και υπόδειγμα σ’ όλον τον κόσμο.


Το παραπάνω απόσπασμα το διάβασα σε ένα ημερολόγιο τοίχου. Πόσα τέτοια σοφά λόγια σε κάποια τέτοια ταπεινά ημερολόγια τοίχου. Ας κάνουμε ένα κόπο κι ας τα διαβάσουμε. Κι ας κάνουμε κι ένα μεγαλύτερο κόπο να τα υλοποιήσουμε. Για μία Ελλάδα καλύτερη. Για έναν κόσμο καλύτερο….

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΕΛΛΗΝ

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΠΟΥΛΑ.

Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ...ΠΑΝΤΑ


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠ'ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ:
ΑΓΩΝΑΣ...

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ:

http://eeevrou.blogspot.com/2009/02/blog-post_9560.html

ΘΡΑΚΗ, Η ΓΗ ΤΟΥ ΟΡΦΕΑ

http://alex.eled.duth.gr/

ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ...

Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ

http://fantasy-metal.blogspot.com/search/label/Masterpiece

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ. ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ:

http://eeevrou.blogspot.com/2009/02/blog-post_15.html

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Στα blogs η Πατρίδα θριαμβεύει!

11.02.09

Έλληνες εκφραστείτε, το μέλλον μας ανήκει!

Σε συνθήκες ελευθερίας, μακριά από την αριστεριστική και παρασιτική καμαρίλα των μέσων μαζικής επικοινωνίας, που έχει κάτσει στο σβέρκο του Έθνους προσπαθώντας να το πνίξει και να επιβάλλει τις παρδαλές θεωρίες της, η Πατρίδα θριαμβεύει. Ο λόγος για τον πατριωτικό λόγο στο διαδίκτυο, που έχει πάρει τη μορφή πλημμυρίδας, προκαλώντας έκδηλη αμηχανία στους κήρυκες του εθνομηδενισμού, της αθεΐας, της ελευθεριότητας και του κοσμοπολιτισμού.

Μακριά λοιπόν από τη μέγγενη της δια των μέσων διαπόμπευσης, μακριά από τον ασφυκτικό έλεγχο συνειδήσεων που η παρακμιακή και διεφθαρμένη αριστερά εφαρμόζει εδώ και δύο δεκαετίες στη χώρα μας, μακριά από την περιθωριοποίηση που το «σύστημα» επιβάλει σε όσους διαφοροποιούνται και αρθρώνουν πατριωτικό λόγο, οι έχοντες εθνικές ανησυχίες θριαμβεύουν, κατατροπώνοντας κατά κράτος τους θιασώτες της πολιτικής ορθότητας, του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης. Τι μεγαλείο!

Στο διαδίκτυο, χώρο ελεύθερης έκφρασης, όπου η επιβολή ελέγχου είναι από πολύ δύσκολη για τεχνικούς και όχι μόνο λόγους, η ανελεύθερη και σταλινική αριστερά και οι διάφορες παραφυάδες της, έχοντας ηττηθεί κατά κράτος, παρακολουθεί αμήχανη ένα κύμα ριζοσπαστικής πατριωτικής ρητορικής, να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, υπενθυμίζοντας σε όλους πόσο σαγηνευτικός είναι ο ελληνικός Πολιτισμός και η οικεία γραμματεία, αλλά και πόσο σαγηνευτικά είναι τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Ήδη, ο «προοδευτικός» χώρος, ανήμπορος να αντιδράσει στην γοητεία που ασκούν ο δεξιάς προέλευσης ριζοσπαστισμός και ο καθ’ όλα ελληνικός και πηγαίος εθνικός μας ανορθολογισμός, αρθρώνει λόγο κατασταλτικό, λόγο ανελεύθερο και διχαστικό (παλιά μου τέχνη κόσκινο), ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς τον «περιορισμό» της πατριωτικής ρητορείας στο διαδίκτυο. Χαρακτηριστικό είναι ένα περσινό (24 Ιουλίου 2008) άρθρο του ιστορικού και ομότιμου καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασίλη Κρεμμυδά στην εφημερίδα «Τα Νέα», που εξέπεμπε την ανησυχία και το θυμό ορισμένων «προοδευτικών» να περιορίσουν την πατριωτική και εθνικιστική αντεπίθεση και εξέφραζε τον αποτροπιασμό του για την κατάληψη του διαδικτύου από «ακροδεξιές» απόψεις, ζητώντας παράλληλα τη θέσπιση «λογοκρισίας» για τον περιορισμό του φαινομένου.

Στο άρθρο αυτό, διαβάσαμε το εξής, μετά την παράθεση διαφόρων «εθνικιστικών» ρήσεων από διάφορα blogs: «Και βέβαια, το συνολικό ερώτημα είναι αν είναι δυνατό να θεσπιστούν κανόνες λειτουργίας των πολλαπλών και περίπλοκων χρήσεων αυτού του, κατά κάποιον τρόπο, κρυφού μέσου προπαγάνδισης». Ποιοι μιλάνε για προπαγάνδα… Πόσο έχουν χάσει οι λέξεις το νόημά τους! Τόσο καλά, τόσο δημοκρατικά, τόσο ελεύθερα… Από έναν πολύ «προοδευτικό» και δη πανεπιστημιακό, που φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα με τον πατριωτικό πολιτικό λόγο.

Λοιπόν, έχουμε νέα για την εγχώρια σταλινική αριστερά, που θέλει να στήσει διαδικτυακά γκουλάγκ: η ανελευθερία που ευαγγελίζονται, δεν θα περάσει. Λυπόμαστε για τους πονοκεφάλους που δημιουργούμε στις διάφορες ερυθρές ύαινες και στους αστούς κολαούζους της Νέας Τάξης και του διεθνιστικού καπιταλισμού. Όμως, ήρθαμε για να μείνουμε, για να παλέψουμε για τις αρχές και τις αξίες μας, για να δώσουμε τη μάχη μας, για να νικήσουμε. Δεν σκοπεύουμε να κάνουμε πίσω, όσον αφορά στο διαδίκτυο ή οπουδήποτε αλλού. Η οπισθοχώρηση αρμόζει μόνο στις μειοψηφίες και στα ρετάλια του εθνομηδενισμού και του νεοφιλελευθερισμού. Εμείς, θα υπερασπιστούμε τα μετερίζια μας. Ζήτω το Έθνος!

ΠΗΓΗ : http://www.elora.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=1223&Itemid=2

ΒΥΡΩΝΑΣ Ο ... "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ"


ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑΜΕ FLIGHT ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΤΛ.
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ...
ΒΥΡΩΝΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΘΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ... ΜΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ!!!

ΣΤΟΧΟΣ... AND THE BRAINS....





ΣΤΟΧΟΣ...


AND THE BRAINS...

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!

ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "centurion" ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥΣ "Arise of the Empire".

ΕΛΛΑΣ, Η ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

http://fantasy-metal.blogspot.com/2009/02/centvrion-ita-arise-of-empire-1999.html

Η ΕΛΛΑΣ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ...ΜΟΥΣΙΚΗ!

http://fantasy-metal.blogspot.com/

ΕΠΙΚΗ - ΜΕΛΩΔΙΚΗ - ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

"ΣΤΟΧΟΣ": ΠΕΜΠΤΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2009

Ο "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ... ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΡΩΣΣΙΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

ΙΜΙΑ 2009 - ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ

13 ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΖΕΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ
ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ & ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

ΦΩΤΙΖΕ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!
ΣΚΕΠΕ ΚΑΙ ΦΥΛΑΤΤΕ ΜΑΣ!

ΣΕΙΣΜΟΣ - ΣΕΙΣΜΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ