Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΞΕKΙNΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ


ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...

Ούτε το ύφος, ούτε το ήθος τόσο της εφημερίδας μας, όσο των αναγνωστών και συναγωνιστών μας έχει σχέση με τέτοιου είδους ενέργειες, στις οποίες είναι "μανούλες" οι αναρχοάπλυτοι, που έχουν παράδοση τόσο στις προβοκάτσιες, όσο και στους μεταξύ τους σκοτωμούς.
Το παρακάτω ΨΕΥΔΕΣ και ΑΝΑΛΗΘΕΣ δημοσιεύτηκε στη σελίδα των άπλυτων:

"Δήλωση του Μ. Βασιλάκη γραμματέα του ΕΑΜ
Μια ομάδα ανθρωποειδών, στη κυριολεξία κοινωνικά και ανθρώπινα σκουπίδια βρώμισαν χτές το μνημείο της πόλης στο ΝΙΚΟ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ. Γράφοντας με το βαθύ γαλάζιο της εθνικοφροσύνης τη λέξη «ΕΛΛΑΣ» και πάνω σε αυτή τοποθετημένη η εφημερίδα τους ΣΤΟΧΟΣ, με μια φτυαριά ανθρώπινα απορρίμματα. Έτσι και τόσο φαίνεται να αποτιμούν την αξία της πατρίδας τους, αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια και οι κεκράκτες του φασισμού και του ρατσισμού εντολοδόχοι τους. Δεν μπορούν να ανεχτούν το μνημείο που 19 χρόνια τώρα, τους θυμίζει πως το μαθητικό κίνημα και ο λαός της Πάτρας σε αυτό το μέρος, ανάσχεσε τις ορδές τους έστω και με ακριβό τίμημα το αίμα του Νίκου Τεμπονέρα.

Μιχάλης Βασιλάκης, Πάτρα 17/1/2010"

Τα ενεργούμενα της Νέας Τάξης, πανικόβλητα για τον αγώνα που δίνουν ΟΛΟΙ οι Ελληνόψυχοι σχετικά με το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση Παπανδρέου -με τη συναίνεση ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ- άρχισαν τις προβοκάτσιες προκειμένου να "σπιλώσουν" τη δράση μας. Ο "Στόχος", οι αναγνώστες και οι συναγωνιστές μας σέβονται τη μνήμη των νεκρών, όποιοι και αν είναι αυτοί! Αντιθέτως οι προβοκάτορες μονίμως υβρίζουν χυδαιότατα ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες νεκρούς και Ήρωες, καμαρώνοντας ιδιαιτέρως όταν πρόκειται για Αστυνομικούς! Δυστυχώς για αυτούς δεν μασάμε κουτόχορτο, όπως οι "σύντροφοί" τους! Καλύτερα να ψάξουν ανάμεσά τους...


πηγή:
Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου