Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

σαμοθρακη

Συνεχίζεται το πολύπλευρο πνευματικό - ιεραποστολικό έργο του πατρός Αθανάσιου Σουλτάτου στον Ι.Ν. Αγίου Μόδεστου στα Αλώνια Σαμοθράκης. Τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς μάζεψε τρόφιμα και τα μοίρασε σε άπορες οικογένειες του νησιού μέσα σε σακκούλες.
Επίσης, μοιράστηκαν πολλά ρούχα και παπούτσια, από συνανθρώπους μας που τα απέστειλαν απ' όλες τις γωνιές της Ελλάδος, σε άπορες οικογένειες της Σαμοθράκης και της Αλεξανδρούπολης.
Ο δραστήριος Ιερέας όμως δεν κάνει μόνο αυτό το φιλανθρωπικό έργο. μαζεύει την νεολαία του νησιού δίπλα στον Ι.Ν. του Αγίου Μόδεστου και κάθε Σάββατο κάνει Κατηχητικό μαζί με παιχνίδια και μαθήματα Η/Υ.
Θέλουμε να τονίσουμε σε όλους, ότι οι ανάγκες των συνανθρώπων μας δεν υπάρχουν μόνο τις Μεγάλες Γιορτές (Χριστούγεννα, Πάσχα κτλ). Οι άποροι συνάνθρωποί μας υποφέρουν όλο τον χρόνο. Και για ολόκληρο το χρόνο υπάρχουν οι δραστήριοι αυτοί Ιερείς που τις περισσότερες φορές μένουν στην αφάνεια, οι οποίοι χρειάζονται την βοήθεια όλων μας. Για τον πατήρ Αθανάσιο Σουλτάτο, του οποία την δράση γνωρίσαμε από κοντά και ενισχύουμε κατά καιρούς, όποιος θέλει να βοηθήσει υλικά ή πνευματικά, ας επικοινωνήσει μαζί του στο τηλέφωνο: 6973475847 ή ας αποστείλει ρούχα, παπούτσια και τρόφιμα στην διεύθυνση: Ι.Ν. Αγίου Μόδεστου, Αλώνια Σαμοθράκης, Τ.Κ. 68002.
Ας ευχηθούμε η κάθε περιοχή, η κάθε ενορία, η κάθε εκκλησία να έχει δραστήριους Ιερείς, οι οποίοι θα καταπραϋνουν τους πόνους την βασανισμένης κοινωνίας μας.

ΕΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου