Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ ΣΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΔΕΝ ΖΩ








ME TON ΣΤΟΧΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.




ΑΝΙΚΑΝΗ Η Μ.Ι.Τ. Η JANDARMA ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ !!!!!!!

Ο εκνευρισμός των Τούρκων είναι πολύ μεγάλος, καθώς ταυτόχρονα στον Πόντο εμφανίζεται έντονα τα τελευταία περίπου 20 χρόνια τοπικό «Αντάρτικο Σώμα» από Τούρκους υπηκόους που μιλούν όλοι Ποντιακά.

Είναι όλοι κρυπτοχριστιανοί Έλληνες σκλάβοι αδερφοί μας που μάχονται όπως και οι προγονοί μας το 1920 τους Μογγολότουρκους σφαγείς.


Οι Τουρκικές αρχές ασφαλείας αναγκάζονται να μεταθέσουν πολλές φορές τους επικεφαλείς αξιωματικούς από το Ντιγιαρμπακίρ, Βάν κλπ., στον Πόντο. Οι έμπειροι Τούρκοι αξιωματούχοι με πολυετή πείρα απέναντι σους Κούρδους αντάρτες , επιβάλλουν σε πολλά ορεινά χωρία, κυρίως της επαρχίας Ορντού, αποκλεισμό. Οι κάτοικοι αγοράζουν τα προϊόντα τους αρκετές φορές με δελτία, για να μην δίνονται εφόδια στους Πόντιους αντάρτες.


Η αντάρτικη ομάδα, καταφέρνει σοβαρά χτυπήματα, σε πολλούς σταθμούς Διοίκησης της Στρατοχωροφυλακής (
JANDARMA ) , ενώ είχε απαγάγει και έναν τοπικό Δήμαρχο. Οι Τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, αδυνατούν να ελέγξουν τις περισσότερες φορές την κατάσταση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα υπάρχει ακόμη και σήμερα και κάνει την εμφάνισή της συχνά στην περιοχή. Χιλιάδες Πόντιοι σκλάβοι αδερφοί μας , παραμένουν τις νύχτες συντονισμένοι στους Ποντιακούς Ραδιοσταθμούς που εκπέμπουν από την Γεωργία και την Αρμενία. Συνολικά 114 σύλλογοι Ποντίων έχουν ιδρυθεί στην περιοχή αλλά και στην Κων/πόλη. Οι σκλάβοι Έλληνες προσπαθούν να βρούν Λεύτερους Έλληνες που μιλούν

την ίδια γλώσσα ( ΠΟΝΤΙΑΚΑ ) στις γειτονικές χώρες !!!!!!!

Ξυπνάτε αδέρφια Ξεσηκωθείτε, Πλησιάζει η ώρα

που θα πάρουμε τα όπλα και θα σπάσουμε τον Έβρο

Για να απελευθερώσουμε κάθε σκλάβα Ελληνική γωνιά

ΔΕΝ ΘΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ

ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ


O.E.N. TO ΓΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

http://oentogerakitisthrakis.blogspot.com/2010/05/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου