Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Υπουργείο "Πολιτισμού": Επιχορηγούμε την πολιτιστική και σεξουαλική επιμόρφωση

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ .....ΔΙΚΑ ΣΑΣ....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ

Υπουργείο "Πολιτισμού": Επιχορηγούμε την πολιτιστική και σεξουαλική επιμόρφωση

Υπουργείο Πολιτισμού
Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
11ο Πανόραμα Ομοφυλοφιλικών Ταινιών & 1ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Κράτος, κίναιδοι, αριστεριστές και antiFA (κάνοντας επίδειξη του ρητού "η ισχύς εν τη ενώσει") οργανώνουν ένα ακόμη κιναιδοφεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη. Προσπαθώντας με το ζόρι να κάνουν το λαό μας ανεκτικό στο «διαφορετικό» - για το καλό μας βέβαια...

>>Γιατί το κράτος; Γιατί το χρηματοδοτεί το Υπουργείο Πολιτισμού. Η λαϊκή ρήση "π.....δες πολιτικοί" παίρνει άλλη διάσταση.
>>Γιατί οι αριστεριστές; Γιατί οι εμπνευστές* και συνδιοργανωτές ανήκουν σε αριστερίστικες γκρούπες, προωθώντας φυσικά, μαζί με την σεξουαλική τους "ιδιαιτερότητα" (πολιτικώς ορθή εναλλακτική έκφραση της ανωμαλίας), τον αντιρατσισμό και τον "πολυπολιτισμό".
>>Γιατί οι antiFA; Ε, αυτό νομίζουμε πως δεν χρειάζεται εξήγηση.

Το Δελτίο Τύπου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αναφέρει με υπερηφάνεια ότι:
"Το 11ο Πανόραμα Ομοφυλόφιλων Ταινιών διευρύνεται φέτος με το 1ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους
με τίτλο «Όραμα και Πραγματικότητα» (ΣΣ: ή αλλιώς "Κάνοντας Πραγματικότητα τα αρρωστημένα μας Οράματα"), που φιλοξενεί ταινίες μικρού μήκους από πολλές χώρες του κόσμου, οι οποίες παρουσιάζουν τον οικουμενικό χαρακτήρα των αισθημάτων, οραμάτων και προβλημάτων των ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ γυναικών και ανδρών".
Ό,τι ακριβώς απασχολεί το βιοπαλαιστή και ό,τι θα έπρεπε να προβληματίζει τους νέους Έλληνες δηλαδή: τα αισθήματα και τα οράματα των ανώμαλων!
Μάλιστα, μας ενημερώνουν ενθουσιωδώς ότι από φέτος καθιερώνεται και "Βραβείο Κοινού για την καλύτερη ταινία μικρού μήκους". Ποια να πρωτοδιαλέξει το φιλοθεάμον προοδευτικό κοινό όμως; Μελό, δράμα και συγκίνηση για τα βάσανα και τις αγωνίες του κ@λου (κυριολεκτικά) κονταροχτυπιούνται (μεταφορικά) για την τελική συναισθηματική (και όχι μόνο) κατάκτηση του θεατή. Μερικά από τα διαγωνιζόμενα πονήματα:

"Η Άλλη Πλευρά της Ινσταμπούλ": Με ορατή την τουρκολαγνική μετάφραση του τίτλου, ένα ντοκιμαντέρ που παρουσιάζει την καταπιεσμένη ζωή τριών τούρκων που τη βρίσκουν οθωμανικά (το πιάσατε το υπονοούμενο).

"Bubble": Μία ταινία όπου παρουσιάζεται μια εβραϊκή πρόταση "ειρήνης" για τη Μέση Ανατολή. Στο Ισραήλ, ένας εβραίος ερωτεύεται έναν Παλαιστίνιο και προχωρά στην αποπλάνησή του. Μετά τον ανώμαλο «καλλιτέχνη» (αυτόν που είχε κάνει έκθεμα τον αργό θάνατο από ασιτία ενός σκύλου) που, παριστάνοντας τον Χριστό πάνω στον Σταυρό, συνουσιαζόταν με μία Παλαιστίνια με την παραδοσιακή φορεσιά του λαού της. σειρά έχει ο κινηματογράφος για να επιδείξει ότι, εκτός από τις γυναίκες, οραματίζονται και το "πήδημα" των ανδρών της Παλαιστίνης (μεταφορικά και μη).

"Κοίτα με στα μάτια, μικρέ": Μια ταινία, όπου μας παρουσιάζεται το δράμα ενός αμερικανού που ερωτεύεται παθιασμένα έναν πιτσιρικά λαθρομετανάστη. Δυστυχώς χωρίς ανταπόκριση, καθώς ο νεαρός Μεξικανός δεν ξέρει αγγλικά και έχει άλλες προτεραιότητες, τις οποίες ο ερωτοχτυπημένος σπεύδει να καλύψει στην αγωνία του να τον κατακτήσει. Μας θυμίζει το πανό που είχαν αναρτήσει στην Πάτρα: "ΞΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Γ@ΜΙ@ΔΕΣ ΜΑΣ"... Ίσως η τελευταία ταινία είναι αρκετά διδακτική για τους πραγματικούς λόγους της υστερίας κάποιων λυσσασμένων υπέρ λαθρομεταναστών...

*Σας παρουσιάζουμε το διοικητικό μέλος της συνδιοργανώτριας ΜΚΟ, τη μεγάλη μορφή του νεοελληνικού πολιτισμού, τον εμπνευστή, που πρότεινε το "Πανόραμα Ομοφυλοφιλικών Ταινιών" στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Πρόταση που υιοθετήθηκε άμεσα και πανηγυρικά, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού της ταλαίπωρης πατρίδας μας. Τα εύσημα της ιδέας... στον Γιώργο Τσιτιρίδη, που το βιογραφικό του αποδεικνύει τον πλούτο των ιδεών και ενδιαφερόντων του: "Αρθρογραφεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά lgbt (=lesbian,gay,bisexual,transexual) ΜΜΕ, δραστηριοποιείται στην έκδοση του περιοδικού "screw" και προωθεί τα αιτήματα των ομοφυλόφιλων γυναικών και ανδρών σε τηλεοπτικές εκπομπές και εκδηλώσεις. Είναι διαχειριστής του ιστοτόπου gayworld.gr".

Τα εύσημα της πραγμάτωσης επί 11 συναπτά έτη της γκλαμουρέ αυτής εκδήλωσης και της φετινής της αναβάθμισης... στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου "Πολιτισμού".

Το φάσκελο του κορόιδου... στον Ελληνικό Λαό, που είναι ο κύριος χορηγός, εν αγνοία του, της σεξουαλικής του επιμόρφωσης επί το ...προοδευτικότερον.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΠΛΑΣΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου