Σάββατο, 9 Μαΐου 2009

ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν σήμερα το απόγευμα στην Ομόνοια για να διαμαρτυρηθούν για την παράνομη μετανάστευση στην Αθήνα αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δουλειά στους Έλληνες, όχι άλλη εγκληματικότητα εξ αιτίας των λαθρομεταναστών, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, όχι προνόμια στους μετανάστες την ώρα που οι τρίτεκνοι Έλληνες - κι όχι μόνο - δεν μπορούν να θρέψουν τις οικογένειές τους και ένα σωρό τέτοια αιτήματα ήχησαν στην ιστορική πλατεία Ομονοίας που όπως είπε και ένας από τους ομιλητές κάποτε έσφυζε από Έλληνες και σήμερα δεν τολμά να την διασχίσει κανένας με το παιδί του ούτε σαν περαστικός. Σήμερα όμως η πλατεία μύριζε από Ελλάδα και η υπόσχεση που δόθηκε είναι πως αυτή η συγκέντρωση είναι μόνο η αρχή. Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει το ρεύμα που έρχεται και που θα πλημμυρίσει κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο...αυτή η κατάσταση άγγιξε το απροχώρητο και ο Έλληνας πολίτης αντιδρά, κατεβαίνει στους δρόμους πια, δεν ανέχεται άλλη κοροϊδία, δεν τον έχουν συνένοχο στην ένοχη σιωπή τους. Συνειδητοποιεί ότι αν δεν κάνει κάτι ο ίδιος να αντιδράσει καμία Πολιτεία και κανένας Νόμος δεν θα του δώσει τα δίκια που του ανήκουν.

Από νωρίς το μεσημέρι 200 νεολαίοι περιφρουρούσαν τον χώρο της συγκέντρωσης για να εμποδίσουν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ αντισυγκέντρωση που είχε προαναγγελθεί από τους γνωστούς - αγνώστους και από αριστερά κόμματα.

Παρ' όλα αυτά η αστυνομία νωρίς ζήτησε από τους παρευρισκομένους εκεί να διαλυθούν ...άκουσον άκουσον για να πραγματοποιηθεί η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ η οποία είχε έγκαιρα καταγγελθεί από τους διοργανωτές και μάλιστα είχε κατατεθεί και ΜΗΝΥΣΗ κατά των συμμετεχόντων. Ζητούσαν με λίγα λόγια να ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

Ποιος εισαγγελέας ήταν αυτός που ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ και να βγάλει οδηγία για να διαλυθεί η ΝΟΜΙΜΗ συγκέντρωση προς χάριν της ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ; Το Σύνταγμα του Κράτους το έχει διαβάσει; Τους Νόμους τους γνωρίζει; Ή τα πλοκάμια της αναρχοαριστερής φασίζουσας θολοκουλτούρας έχουν διεισδύσει τόσο πολύ ακόμα και στον χώρο της Δικαιοσύνης και δεν υπάρχει ΙΧΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ πλέον;

Για κακή τους τύχη ο από νωρίς συγκεντρωμένος κόσμος όχι μόνο δεν διαλύθηκε αλλά όσο πλησίαζε η ώρα όλο και προσερχόταν πλήθος Ελλήνων πολιτών για την διαμαρτυρία. Είδαν και απόειδαν και κατάλαβαν ότι Η ΑΝΟΜΙΑ έχει και ΟΡΙΑ. Η σημερινή συγκέντρωση με πλήθος κόσμου διαδήλωσε ΕΙΡΗΝΙΚΑ και περιφρουρήθηκε υποδειγματικά.

Ο αναρχοαριστερός φασιστικός συφερτός δεν κατάφερε καν να πλησιάσει τον κόσμο, υπήρχε έντονος αστυνομικός κλοιός, κάποιοι περαστικοί αλλοδαποί ασχημονούσαν φραστικά και με χειρονομίες και όταν είδαν ότι προκαλούν και θα εξοργίσουν το πλήθος πήγαν και κρύφτηκαν στο Παλιό Εφετείο Αθηνών που ως γνωστόν έχει ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ από ΛΑΘΡΟμετανάστες. Εκεί μέσα υπήρχαν και πολλοί αναρχοφασίστες που συνέχιζαν να προκαλούν με την λήξη της συγκέντρωσης. Φυσικά δεν μπόρεσαν τίποτα άλλο να πράξουν πέρα από προκλήσεις. Είδαν ότι ο κόσμος ήταν αποφασισμένος να μην τους ανεχθεί άλλο και να προβεί στα δέοντα.

ΤΟ ΓΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΔΟΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΗΧΗΡΑ

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου