Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Γεωργιανός διαρρήκτης βρήκε το μάστορά του

Αστυνομικός πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι διαρρήκτη που μπήκε στο σπίτι του στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης για να τον ληστέψει.

Παρά το τραύμα του ο διαρρήκτης κατάφερε να διαφύγει, ενώ ο αστυνομικός τον καταδίωξε, τον ακινητοποίησε και τον παρέδωσε στους συναδέλφους του. Ο διαρρήκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο αστυνομικός κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι στην οδό Ζερβίδη στο Κορδελιό. Ο 46χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, κοιμόταν στο διαμέρισμά του, στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, καθώς είχε επιστρέψει νωρίς το πρωί από βραδινή υπηρεσία.

Στη μία το μεσημέρι αντελήφθη τον διαρρήκτη, ο οποίος έσπασε την εξώπορτα και μπήκε στο σπίτι με σκοπό να το ληστέψει. Ο αστυνομικός τον αιφνιδίασε και τον πυροβόλησε με το υπηρεσιακό όπλο του στο πόδι.

Ο 22χρονος Γεωργιανός, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και γνώριμος της Ασφάλειας, αφού έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για κλοπές και ληστείες, πέταξε δύο κατσαβίδια που κρατούσε στα χέρια του και παρά το τραύμα του διέφυγε.

Ο αστυνομικός τον ακολούθησε, τον καταδίωξε και τον ακινητοποίησε περίπου 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του. Συνάδελφοί του, που ειδοποιήθηκαν από γείτονες, συνέλαβαν τον διαρρήκτη και τον οδήγησαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Ο 46χρονος αστυνομικός οδηγήθηκε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης, όπου και γινόταν η προανάκριση παρουσία και εισαγγελέα.

Πηγή


Σχόλιο hellenicrevenge: Οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν ότι επιτέλους ήταν καιρός κάποιος να βρει τον μάστορά του. Οι απανωτές διαρρήξεις που γίνονται στη γειτονιά τους και στα σπίτια τους ,τους κάνουν να ζουν σε καθεστώς πλήρους ανασφάλειας και δήλωσαν πως δεν γνώριζαν πως ένας έμπειρος αστυνομικός ζει ανάμεσά τους. Είπαν ότι νοιώθουν πιο ασφαλείς τώρα που το ξέρουν αλλά το πρόβλημα λέμε εμείς δεν θα λυθεί ούτε με αστυνομικό στο διπλανό διαμέρισμα ούτε με περιπολίες συχνές σε κάθε συνοικία της Ελλάδας. Αν δεν φύγει όλος ο συρφετός που μπήκε στην χώρα μας που την κατέστησε τριτοκοσμική και ανασφαλή κανείς δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Και είδατε τι έπαθε ο αστυνομικός που έμπειρα τον πυροβόλησε στο πόδι. ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ. Το θύμα είναι υπόλογος και ο θύτης νοσηλεύεται και σε λίγο θα είναι έξω να συνεχίσει το ... έργο του. Σεσημασμένος ήταν άλλωστε...πως βρέθηκε έξω;

Άντε και καληνύχτα μάγκες...

http://egersis.blogspot.com/2009/08/blog-post_3993.html

Σ.Σ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ. Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΓΑ.
ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου