Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Ανθελληνικά και αναρχικά συνθήματα στο άλμπουμ φωτογραφιών του Γιωργάκη!!!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...

Παρότι γνωρίζουμε πολύ καλά τις ιδέες που πρεσβεύει ο Γιωργάκης,μείναμε έκπληκτοι όταν αντικρύσαμε απίστευτες εικόνες με εμετικά συθήματα,τα οποία το επιτελείο του έχει βάλει στο προσωπικό του άλμπουμ στο μεγαλύτερο σάιτ φωτογραφιών παγκοσμίως,το Flickr.Παραθέτουμε εδώ τις πιο χαρακτηριστικές:όσοι θέλουν να δουν ολόκληρο το άλμπουμ,προκειμένου να πεισθούν ότι δεν είναι... σύμπτωση,μπορούν να το κάνουν εδώ κι εδώ.



-ΕΙΚΟΝΑ ΠΡΩΤΗ:"ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ".



ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο GEORGE ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ...ΓΕΛΑΕΙ,ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ,ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΣΤΟ "ΧΙΟΥΜΟΡ"!!!ΜΑΛΙΣΤΑ,ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΕΤΟΙΟ,ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ "ΝΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ";



-ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΥΤΕΡΗ:"ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ Ο ΤΙΤΛΟΣ "ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ".



ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ" ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΓΕΛΙΕΤΑΙ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ,ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΒΙΚΗ!!!



-ΕΙΚΟΝΑ ΤΡΙΤΗ:"ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ,ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ".



ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΩΣ...ΧΙΟΥΜΟΡ,ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;



-ΕΙΚΟΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗ:"ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ;"



Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΒΛΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ.ΚΙ ΟΜΩΣ,ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..."ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ"!!!



-ΕΙΚΟΝΑ ΠΕΜΠΤΗ:"ΚΡΗΤΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ-ΜΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΣΣΑ".



ΕΔΩ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΞΕΝΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΝΗΣΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο "ΕΚΛΕΚΤΟΣ" ΤΟΥ-ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΙΡΝΕΙ 50-60% ΕΚΕΙ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ "ΑΠΟΨΕΙΣ" ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ;



-ΕΙΚΟΝΑ ΕΚΤΗ:"ΤΟ ΦΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ-HOMOREBELS".



ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΔΕΡΦΑΤΟΥ,ΠΟΥ "ΠΑΡΗΛΑΣΕ" ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑ,ΑΛΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ (!!!) ΤΟΥ ΑΛΜΠΟΥΜ ΕΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ,ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ...ΑΠΟΨΗ!!!



Τελικά Γιωργάκη,είναι τυχαίο που όλες αυτές οι "απόψεις" είναι ΑΚΡΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ,ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ;



Δεν γνωρίζεις εσύ ο ίδιος τι φωτογραφίες βάζουν οι υπεύθυνοι του σάιτ σου,υπογράφοντας με το όνομά σου;



Ή μήπως έχεις την εντύπωση πως το "χιούμορ" σου θα μείνει εν κρυπτώ;Στο Διαδίκτυο βρίσκεσαι αγαπητέ,όχι στα συνεταιράκια σου στα κανάλια!



Και το ερώτημα που τίθεται αυτομάτως σε όλους μας:



ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΠΧ. ΜΕ "ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ" ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ;;;



Ανατριχίλα μας πιάνει και μόνο που το σκεφτόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου