Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

«Μαζική μεταφορά» ψηφοφόρων από την Τουρκία στη Θράκη στις εκλογές

Ο λόγος για τα φερέφωνα του τουρκικού προξενείου στη Δυτική Θράκη, που οργανώνουν ταξίδια «ετεροδημοτών» στη Ροδόπη και στην Ξάνθη, ώστε να υποστηριχθούν οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι.
Περίπου 30.000 άτομα που διαμένουν μόνιμα στην Τουρκία, έχουν κρατήσει και την ελληνική υπηκοότητα και τα εκλογικά τους δικαιώματα στη Δυτική Θράκη και μεταφέρονται μαζικά στην Ελλάδα για να ψηφίζουν στις εκλογές.
Σε δημοσίευμα της τουρκόφωνης εφημερίδας «Birlik», η οποία εκδίδεται στην Κομοτηνή, αναφέρονται τα κάτωθι:
«Οι «Τούρκοι» της Δυτικής Θράκης, που διαμένουν στην Τουρκία, θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν στις Εκλογές που θα διεξαχθούν στις 4 Οκτωβρίου 2009 στην Ελλάδα. Ο «Σύλλογος Αλληλεγγύης των Τούρκων Δυτικής Θράκης» ανακοίνωσε ότι, για όσους επιθυμούν, στις 2 Οκτωβρίου 2009 θα αναχωρήσουν από τη Σμύρνη για την Ελλάδα λεωφορεία. Οι «Τούρκοι» καταβάλλουν προσπάθειες ώστε να εισέλθουν στο κοινοβούλιο εκπρόσωποί τους και στην κυβέρνηση ένας υπουργός»!!!

Μάλιστα, στο «ρεπορτάζ» φιλοξενούνται και δηλώσεις του επικεφαλής του παραρτήματος του εν λόγω «Συλλόγου» στη Σμύρνη, Aydin Ozcan, ο οποίος επισημαίνει ότι είναι πολύ σημαντικό, «οι ψήφοι των συμπολιτών μας να χρησιμοποιηθούν υπέρ των «Τούρκων» υποψηφίων, προκειμένου να επιλυθούν το συντομότερο τα προβλήματα των «Τούρκων» της Δυτικής Θράκης». Ο ίδιος τύπος, αφού επισημαίνει ότι αναμένεται η εκλογή «Τούρκων» βουλευτών, τονίζει ότι στην περίπτωση σχηματισμού κυβέρνησης συνασπισμού, οι ψήφοι των «Τούρκων» θα διαδραματίσουν ρόλο-κλειδί στο σχηματισμό της κυβέρνησης (σ.σ. θέλουν να καταστούν ρυθμιστές) και ενδέχεται να τους δοθεί και ένα… υπουργείο!
«Οι αρμόδιες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις θα ενημερώσουν τους συμπολίτες μας και θα τους κατευθύνουν σ’ ό,τι αφορά στις υποψηφιότητες των βουλευτών»

Επιβεβαιώνεται λοιπόν, ότι σ’ αυτές τις εκλογές πρόκειται να έρθουν και να ψηφίσουν στη Θράκη περισσότεροι ψηφοφόροι από την Τουρκία, απ’ ότι σε οποιαδήποτε άλλη αναμέτρηση! Επίσης, τόσο η επονομαζόμενη «συμβουλευτική επιτροπή», όσο και το τουρκικό προξενείο, μεθοδεύουν στρατηγικά την κατανομή των ελεγχόμενων ψήφων, ώστε να επιτευχθεί η εκλογή δύο μουσουλμάνων στο Ν. Ροδόπης (Χατζηοσμάν - Ιλχάν) και δύο στο Ν. Ξάνθης.
Μη προλάβετε να βγάλετε συμπεράσματα για το ποιοι θα υποστηριχτούν στο νομό Ξάνθης γιατί μάλλον θα πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας!
Υπάρχει μια κίνηση «αδειάσματος» του κου Τσετίν και «γεμίσματος» της υποψηφιότητας Μαλκότς, αλλά και της επονομαζόμενης Καραχασάν της Ν.Δ. (Αϊσέλ) η οποία ήταν γνωστό, πως θα προέκυπτε… πιο Καρασαχάν από την Γκιούλ Μπεϊάζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου