Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 - ΑΡ.Φ. 417 (1215)

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...
...
ΜΕ ΓΙΑΦΚΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ. ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΣΟΛΟΥΝ" ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ!
ΑΠΟΝΤΕΣ "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ" ΚΑΙΤΩΡΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΑΠΟΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ. ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"
ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΪΔΗ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ. ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ... ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.
ΣΕ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ. Ο ΜΕΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΒΡΑΔΥΑ ΣΕ ΤΖΑΜΙΑ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ.
Ε.Δ.Ε. ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ "ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ" ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ... ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ stoxos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου