Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009 - ΑΡ.Φ. 418 (1216)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ


ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΛΑΒΟΦΑΣΙΣΤΑ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ. ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΑ ΤΟΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΝΕΙ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ. ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΤΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΟΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ. Η ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ "ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ" ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ.

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ. ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΑΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ.

ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ ΑΛΛΑ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ... ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑ. ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ... ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ vs ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΡΗΓΙΛΛΗΣ.

ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ... "ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ¨ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ...

ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΛΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ... ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ....

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ" ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ stoxos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου