Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Ο αστυνομικός "γαζώθηκε" με 20 σφαίρες !!!!! Μας σκοτώνουν και οι πολιτικοί το βιολί τους.

Η είδηση :

Nεκρός από τα πυρά αγνώστων έπεσε αστυνομικός στη συμβολή των οδών Πορφύρα και Δημητρακοπούλου στα Α. Πατήσια, λίγο μετά τις 6 το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός βρισκόταν σε υπηρεσία και συγκεκριμένα συνόδευε την πρώην σύζυγο του κοινοτάρχη Κιμώλου, Αγγελέτου Κανά, βασική μάρτυρα σε δίκη για την υπόθεση του ΕΛΑ.

Παράλληλα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε μοτοσικλέτα. Ο αστυνομικός δέχτηκε περισσότερες από 20 σφαίρες, από δύο ή τρία όπλα, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο υπηρεσιακό αυτοκίνητό του.

Η αστυνομία από την πλευρά της έκανε λόγο για τρομοκρατική ενέργεια.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με τη ΝΕΤ, ήταν 40 ετών και εργαζόταν στο τμήμα επιχειρήσεων της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

ΣΧΟΛΙΟ

Εδώ και χρόνια, ο πόλεμος μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και των τρομοκρατών και άλλων αντιεξουσιαστικών ομάδων, έχει αρχίσει και κάθε χρόνο δυναμώνει. Οι απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, αθώων, αυξάνονται. Αλλος ένας αστυνομικός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αυτήν την φορά, "γαζώθηκε" από τις σφαίρες των επαγγελματιών δολοφόνων που τους χαρακτηρίζουν τρομοκράτες, ενώ οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται λαϊκοί επαναστάτες, αντάρτες πόλεων κλπ, προσπαθώντας να τραβήξουν πάνω τους την λαϊκή συμπάθεια.....

Το θέμα είναι ότι όπως φαίνεται πλεόν δεν είμαστε σε θέση, ως κράτος, να κάνουμε τίποτα για την εξάλείψη του φαινομένου. Και θα μου πείτε εδώ ολόκληρος ο κόσμος, οι Η.Π.Α., ο Ο.Η.Ε. η Ε.Ε., το ΝΑΤΟ, αδυνατεί να εξαλείψει την τρομοκρατία που κατά μια άλλη εκδοχή ο ίδιος ο δυτικός κόσμος, συντηρεί.....

Τρομοκρατία που μπορεί να προέρχεται από θρησκευτικό φονταμενταλισμό (Ισλάμ), κοινωνικές ανατρεπτικές ιδέες (Ερυθρές Ταξιαρχίες, 17 Ν κλπ), αντικρατική πάλη, αναρχικές ιδεολογίες αλλά και εθνικές διεκδικήσεις (Παλαιστίνη) (ΕΤΑ Βάσκων) (Ι.Ρ.Α.) κ.α.

Σε όλες τις εκφάνσεις της όμως έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Τον θάνατο ατόμων συνήθως, που καμιά σχέση δεν έχουν με τους θεωρούμενους εχθρούς των τρομοκρατών και τα οποία απλώς βρίσκονται σε διατεταγμένη έμμισθη υπηρεσία. Δηλαδή με λίγα λόγια θα μπορούσε κάλλιστα να είναι οποιοσδήποτε από εμάς ή τα παιδιά μας.

Ως γνωστόν, στις Ακαδημίες της Αστυνομίας, τουλάχιστον στην χώρα μας, εδώ και χρόνια, τα παιδιά μας μπαίνουν μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καλή ώρα σαν κι αυτές που τελειώνουν αυτές τις ημέρες. Και πλήθος νέων παιδιών μας στην προσπάθειά τους να επιτύχουν και να εξασφαλίσουν το βιοποριστικό τους επάγγελμα, δηλώνουν και τις Ακαδημίες των Σωμάτων Ασφαλείας. Που να ξέρουν τα ίδια αλλά και εμεις οι γονείς τους ότι αυτή τους η επιλογή μπορεί να τα οδηγήσει στον θάνατο και μάλιστα με 20 σφαίρες !!!!!!

Ε, λοιπόν κύριοι του κράτους "να φύγετε, να πάτε αλλού". Γελιέστε αν νομίζετε ότι εμείς θα σας δώσουμε τα παιδιά μας να τα "σκοτώσετε". Τα μεγαλώνουμε με αγάπη για την πατρίδα τους. Τους μαθαίνουμε να είναι έτοιμοι να δώσουν την ζωή τους για την Ελλάδα αλλά εναντίον ενός εξωτερικού εχθρού που θα την επιβουλευτεί κι όχι ενός εσωτερικού εγκληματία που η στάση σας υποθάλπτει.

Ελλειπής εκπαίδευση, ελλειπής οπλισμός, ανευθυνότητα ηγεσίας και κυρίως πολιτική αδιαφορία οδηγούν τα χαμηλόμισθα μέλη της Ελληνικής Αστυνομίας, στον θάνατο.

Κάτι πρέπει να γίνει τελοσπάντων σε αυτήν την χώρα.

Εγκληματίες θέτουν σε κίνδυνο καθημερινά τους αστυνομικούς αλλά και όλους τους Ελληνες πολίτες.

Εμπρηστές, ημεδαποί αλλά και αλλοδαποί ακόμα και πράκτορες καίνε την Ελλάδα και θέτουν σε κίνδυνο πυροσβέστες και πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας που προσπαθούν να κατασβέσουν τις πυρκαγιές.

Τούρκοι και άλλοι λαθρέμποροι κυνηγιούνται στο Αιγαίο με τους Λιμενικούς μας προσπαθώντας να μεταφέρουν χιλιάδες λαθρομετανάστες στα νησιά μας, ανταλλάσοντας ακόμα και πυρά.

Εμποροι ναρκωτικών, συμμορίες λαθρεμπόρων και άλλοι ύποπτοι, προσπαθούν να περάσουν τα Ελληνικά σύνορα, θέτωντας σε κίνδυνο τα στρατευμένα παιδιά μας που κάνουν την θητεία τους ανάμεσα "στα πόδια" τους......

Και οι πολιτικοί, με εγκληματική αδιαφορία παρακολουθούν τα τεκταινόμενα χωρίς να θέλουν να φτιάξουν αυστηρότερους νόμους, χωρίς να επιθυμούν να εφαρμόσουν καν τους υπάρχοντες νόμους, χωρίς να αισθάνονται την ανάγκη να απολογούνται ή να παραιτούνται μετά τις τραγωδίες που μας χτυπούν. Δεν τους ενδιαφέρει ο οπλισμός, η εκπαίδευση και η προστασία των παιδιών μας που υπηρετούν το Ελληνικό κράτος (δηλαδή όλους εμάς) παρά μόνο αν πρόκειται να πάρουν μίζα !!!!!!

Τα έχουμε χιλιοπεί και τα έχουμε χιλιοδιαπιστώσει......τα λέμε τα ξαναλέμε....και τίποτα δεν γίνεται.

Αρα το μόνο που μας μένει, είναι ο καθένας μας προσωπικά να προστατεύσει τα παιδιά του και να μην τα αφήσει να υπηρετήσουν τους πολιτικούς σε οποιοδήποτε θανάσιμο πόστο.

Μόνο φαντάροι θα πάνε, να κάνουν το χρέος τους προς την πατρίδα μας, κι αυτό με μεγάλη προσοχή και θα τρέμει και το φυλλοκάρδι μας.

Σας βαρεθήκαμε κύριοι. Βαρεθήκαμε κι εσάς και τους δακρύβρεχτους υποκριτικούς λόγους σας στις κηδείες των παιδιών, των συζύγων και των αδερφών μας ...................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου