Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

...

ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΦΥΛΑΓΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΕΤΟΥ ΚΑΝΑ ΤΟΥ Ε.Λ.Α. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΣ.

Πατέρας ενός παιδιού είναι ο δολοφονημένος Αστυνομικός που έπεσε σήμερα τα ξεημερώματα (6:20) από τις σφαίρες τουλάχιστον δύο δραστών. Ο Αστυνομικός της Αντιτρομοκρατικής εκετελούσε υπηρεσία φύλαξης έξω από το σπίτι γυναίκας, μάρτυρα κατηγορίας για την υπόθεση του ΕΛΑ και πρώην σύζυγος του εμπλεκόμενου με την τρομοκρατική οργάνωση Αγγελέτου Κανά. Ο Αστυνομικός δέχτηκε τουλάχιστον 15-20 σφαίρες και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Στον αγαπημένο ιστότοπο του επικεφαλή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Σφακιανάκη, στο Ιντυμίντια, έχουν ήδη αρχίσει τα πανηγύρια για την εν ψυχρώ εκτέλεση του Αστυνομικού από τα συντροφάκια τους. Χαρακτηρίζουν μέσα στην παράκρουση τους ακόμη και... "εργατικό ατύχημα" την δολοφονία, ενώ χαρακτηρισμοί του τύπου "σκατά στον τάφο του μπάτσου" παραμένουν αναρτημένες εδώ και ώρα, χαρακτηρίζοντας απόλυτα, ολόκληρο τον χώρο στον οποίο κινούνται οι υπεύθυνοι, οι θαμώνες και οι θαυμαστές του ιστότοπου, χώρος που ταυτίζεται πολύπλευρα με αυτόν των τρομοκρατών.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 13.15: Πριν από τρία λεπτά το γνωστό φασιστοκάναλο διέγραψε όλα τα σχόλια που είχαν γίνει για την δολοφονία του Αστυνομικού, προφανώς για να μην εκτίθονται οι δηλωσίες προστάτες τους. Συνεργάτες και πληροφορίες αυτός ο χώρος είχε πάντα και μέσα στην Αστυνομία και αυτό το γνωρίζουν πλέον όλοι. Σίγουρα όμως κάποιοι στην ΓΑΔΑ ή την Κατεχάκη δεν το έχουν συνειδητοποιήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου