Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

«Εθνοκτονία εν εξελίξει - Η Ελλάς στο μάτι του κυκλώνα της Νέας Τάξης»

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛIOY ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο President (Λεωφόρος Κηφισίας 43, Αμπελόκηποι) η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητού Κωνσταντίνου Ρωμανού «Εθνοκτονία εν εξελίξει - Η Ελλάς στο μάτι του κυκλώνα της Νέας Τάξης» (από τις Εκδόσεις Πελασγός του Γιάννη Γιαννάκενα).


Η αίθουσα (300 ατόμων) κατάμεστη από πλήθος κόσμου όχι απλά γέμισε αλλά υπήρξαν και όρθιοι εκτός του χώρου.

Την εκδήλωση συντόνισε με επιτυχία ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γιαννόπουλος, ο οποίος κάνοντας μία εισαγωγή μίλησε για τον συγγραφέα αλλά και για την αξία του έργου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο εκδότης κ. Ιωάννης Γιαννάκενας ευχαρίστησε τον συγγραφέα που του έκανε την τιμή και του έδωσε την ευκαιρία να έκδοση το σημαντικό αυτό βιβλίο. Έργο που συμβαδίζει με τον λόγο για τον οποίο δημιουργήθηκαν το 1985 οι εκδόσεις «Πελασγός», και ο οποίος είναι η υπεράσπιση και προώθηση της διαχρονικότητος του Ελληνικού πολιτισμιού. Ευχαρήστησε δε τους εκλεκτούς παρουσιαστές του βιβλίου.

Πρώτος έλαβε τον λόγο ο γνωστός αγωνιστής καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Νεοκλής Σαρρής, ο οποίος με τον φλογερό του τρόπο κατακεραύνωσε το ανθελληνικό πανεπιστημιακό κατεστημένο που πολεμάει ότι το Ελληνικό, υπηρετώντας πιστά την Νέα Τάξη. Αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει ο Κ. Ρωμανός στο βιβλίο του. Είπε τέλος πως στις Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009, όποιος ψηφίση ΝΔ θα επιβραβεύσει την πλαστογραφία της Ρεπούση και Γιαννάκου.



Έπειτα, τον λόγο πήρε ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και Πρόεδρος του Ιδρύματος Εθνικών και Κοινωνικών Ερευνών «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ» κ. Χρίστος Γούδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα σκληρά μέτρα κατά της λαθρομεταναστεύσεως που έχουν αρχίσει να λαμβάνουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες, ενώ οι διαχειριστές του Ελλαδικού κράτους αδυνατούν να αντιληφθούν την σημερινή δραματική κατάστασή του Έθνους και την ανάγκη να βρεθεί και πάλι κάποια λύση στο εθνικό αδιέξοδο.

Κατόπιν ο λόγος δόθηκε στον καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Ιωάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στον εποικισμό της Ελλάδος που πραγματοποιείται με γοργούς ρυθμούς από αλλοδαπούς. Είπε πως το πρόβλημα είναι πολιτικό και όχι κοινωνικό. Ο δε Ελληνικός λαός ενώ είναι θύμα μιας ελίτ που τον παραδίδει στην νέα τάξη, δεν αντιδρά ως οφείλει να πράξει.

Στην συνέχεια ο εκδότης του περιοδικού ΡΕΣΑΛΤΟ κ. Θύμιος Παπανικολάου, αναφέρθηκε στην συνεργασία του περιοδικού με τον συγγραφέα στα καίρια θέματα της λαθρομεταναστεύσεως και της νεοταξικής ανθελληνικής επέλασης. Τόνισε ότι ο εποικισμός από αλλοδαπούς μιας χώρας εξυπηρετεί τον καπιταλισμό και ότι εμπιστεύεται τα ανακλαστικά του Ελληνικού λαού στο να αντιδράσει.

Το μέλος της επιτρο πής κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα και άλλων περιοχών κ. Αναστάσιος Χατζηπαράσχος, αναφέρθηκε στην αυτό-οργάνωση των κατοίκων, των ασφυκτικά εποικισμένων περιοχών της Αθήνας, πέρα από κομματικές επιρροές. Περιέγραψε την ανακατάληψη της Πλ. Αγ. Παντελεήμονος από τους κατοίκους οι οποίοι εκδίωξαν τους αλλοδαπούς και τους ντόπιους νεοταξίτες ακροαριστερούς πατρόνες τους. Τόνισε δε ότι οι αγανακτισμένοι έλληνες πολίτες σε πολλές περιοχές της Αθήνας έχουν σηκώσει το λάβαρο της αντίστασης.

Τέλος τον λόγο πήρε ο συγγραφέας του έργου κ. Κ. Ρωμανός ο οποίος εξήγησε τους λόγους που τον ώθησαν στην συγγραφή των κειμένων του βιβλίου. Αναφέρθηκε στην ανθελληνική δράση των νεοταξιτών σε όλα τα επίπεδα της Ελληνικής κοινωνίας και στον εποικισμό από τους λαθρομετανάστες της Ελλάδος. Τέλος έκανε μνεία στα βιβλία του κ. Ιωάννη Κολοβού, ιδίως δε στο «Το τέλος μιας ουτοπίας» το οποίο προλόγισε, τα οποία έχουν συμβάλλει στην ανάδειξη των επιπτώσεων της λαθρομεταναστεύσεως και του πολυπολιτισμού.

Η εκδήλωση έληξε με παρέμβαση της μαχητικής καθηγήτριας Μαρίας Τζανή.

Στην παρουσίαση παρέστησαν πολλές προσωπικότητες μεταξύ των οποίων, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. ΄Αδωνις Γεωργιάδης, ο τ. Βουλευτής Αλέξ. Χρυσανθακόπουλος, ο πολιτευτής Α΄ Πειραιώς Χρ. Χαρίτος, οι στ ρατηγοί Κ. Κωνσταντινίδης και Γ. Επιτείδιος, τα μέλη της Κ.Ε. Του ΛΑΟΣ κ.κ. Παν. Αποστόλου, Μιχ. Βάρδας, Σπ. Καραχάλιος, Αδαμ. Σπαθάτου και Ι. Τσιλιμίγκρας, ο εκδότης κ. Δημ. Ζαφειρόπουλος (Ελεύθερος Κόσμος), ο κ. Λεωνίδας Αποσκίτης (Hellenic Nexus), ο κ. Αντώνης Αντωνάκος (Ελληνόραμα), ο κ. Νίκος Τοτονίδης (Βήμα Παλαιμάχων), ο συγγραφέας Ι. Κολοβός, δημοσιογράφοι και καθηγητές πανεπιστημίου.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ PELASGOS.WORDPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου